Compliance rådgivning på abonnement - Courant

Compliance rådgivning på abonnement

Omfattende compliance gjort overskueligt og overkommeligt

COURANT COMPLIANCE RÅDGIVNING PÅ ABONNEMENT ER SOM AT HAVE EN EKSPERT ANSAT

– UDEN AT SKULLE ANSÆTTE EN EKSPERT. Lav entry og exit barriere for dig som kunde.

De mange Compliance krav

En dag – måske allerede i dag – kan det være du skal dokumentere compliance overfor kravene i;  NIS2 (kommer lige om lidt – få vores gab-analyse her), NIST, ISO, ISAE, ISRS, CMMC for at nævne et par stykker – der kommer løbende nye krav. 

Manglende fokus på compliance kan få store konsekvenser for økonomi og omdømme. Kompleksiteten af området stiger støt – det samme gør konsekvenserne ved ikke at være compliant. Måske er I pludselig defineret som kritisk infrastruktur eller primær leverandør til én, og skal kunne dokumentere jeres compliance og ledelsens arbejde med dette. En opgave der kan være meget stor og uoverskuelig at tage fat på – hvor skal vi starte og hvorfor?

I bliver også oversvømmet med tilbud på værktøjer der løser (del)problemer indenfor overvågning, dokumentation, sikkerhed eller processer. Som leder kan det være vanskeligt at finde tid til, navigere i og prioritere tilbuddene.

værdifuld Ekspertrådgivning

Den bedste måde at være på forkant med compliancekrav er at få løbende hjælp og rådgivning fra en fast tilknyttet senior ekspert, der både kender din forretning, men samtidig samler inspiration og input fra andre virksomheder.

Courant tilbyder dig en senior ekspert med forsknings- ledelses- og konsulenterfaring (ingen juniorkonsulenter anvendes), der sætter sig ind i din virksomheds muligheder og udfordringer og løbende sparrer med dig. Så kan du fastholde fokus på at drive og udvikle – med en solid rygdækning i kraft af ekstra kompetencer.

Courant hjælper jer sikkert på vej, så det hurtigt giver god effekt for jeres arbejde. Med baggrund i vores lange erfaring vinkler vi jeres arbejde, så den giver jer stor værdi, fordi den gør jer i stand til hurtigt og effektivt at identificere nye vigtige og værdifulde tiltag inden for mange forskellige områder og ikke mindst få dem implementeret, så det virker.

Courant er din erfarne rådgiver

Det her får du med Courant:

 • Processer der holdes jordnært, så brugerne forstår og ser værdien i at følge det aftalte. Samtidig forankrer vi det i ledelsen, så det løbende bliver prioriteret og forbedret.
 • Hjælp til ledelsen med at få konkrete elementer implementeret i organisationen, og med at følge op på, at de virker som forventet.
 • Løsninger der bygges med fokus på hvad der allerede findes og virker. Alt for meget dokumentation læses aldrig af organisationen, alt for mange systemer ligger ubrugte hen.
 • Etablering af de nødvendige og tilstrækkelige management review tiltag, som sikrer at revisionen/audit tilfredsstilles fremover, fordi implementeringsarbejdet hele tiden skal overvåges og forbedres, så det giver jer den ønskede værdi.
 • Løbende arbejde med kommunikation og awareness for at sikre korrekt menneskelig adfærd, men i endnu højere grad med kultur for at sikre, at implementeringen passer til den organisation og de mennesker der skal anvende det i dagligdagen.
 • Uafhængighed af myndigheder, organer, software, revisionsaftaler og hvad der ellers forsøger at dreje problemløsning i en bestemt retning.

Hvordan kan Courant være eksperter i alt?

Courant er IKKE eksperter på alle regler, standarder og værktøjer. Et sådant firma findes ikke.

Det, som Courant er ekspert i, er at få det til at virke i praksis, som ledelsen beslutter.

Courant er implementeringseksperter, det vil sige, at vi binder enderne og alle de gode råd og værktøjer sammen til noget, der kommer ud i alle afkroge af organisationen – og bliver ved med at virke der, også når vi kigger væk.

Der er stadig brug for specialister som jurister, revisorer, it netværksspecialister, applikationsudviklere, procesejere m.v. Courant hjælper dig med at prioritere, hvad de skal, og hvornår de skal gøre det.

VÆLG DET ABONNEMENT DER PASSER DIG

Konceptet er simpelt – jo større abonnement – des billigere bliver timeprisen.

Alle priser er ekskl. moms og kørsel, der afregnes efter statens takster. Du faktureres bagud den sidste dag i måneden.

Basic

 500 dkk. pr. mdr

En god pakke til dig det gør det selv, der gerne uden at binder sig vil kunne vende problemstillinger med en ekspert, for at komme på toppen af konkrete udfordringer.

 • Møder efter behov (fysisk eller Teams) – book som VIP kunde via Calendry.
 • Ingen bindingsperiode – opsigelse fra dag til dag.
 • Pris 1.850 dkk. pr. time.

Advisory

3.000 dkk pr. mdr.

En god pakke til dig, der gerne løbende vil vende næste skridt og muligheder, for at fastholde retningen og overblik.

 • 2 møder af 60 minutter hver måned (fysisk eller Teams)
 • Gratis sparring på telefon og mail på udvalgte emner (aftales på møderne)
 • 6 måneders bindingsperiode (kan altid opgraderes). Herefter opsigelse fra dag til dag
 • Tilkøb af ekstra timer 1.650 dkk. pr. time.

Assistance

7.500 dkk pr. mdr.

Er til dig der har brug for lidt mere sparring, og hjælp til småopgaver, for at holde kadencen.

 • 3 møder af 60 minutter hver måned (fysisk eller Teams)
 • 5 timers konsulentarbejde inkluderet (remote)
 • Gratis sparring på telefon og mail
 • 6 måneders bindingsperiode (kan altid opgraderes). Herefter opsigelse fra dag til dag
 • Tilkøb af ekstra timer 1.500 dkk. pr. time.

Partner

15.000 dkk pr. mdr.

Pakken for dig, der allerede gang i en masse og som har brug for en fast sparringspartner og ekstra hænder, så du kan fastholde struktur, retning og overblik.

 • 4 møder af 60 minutter hver måned (fysisk eller Teams)
 • 10 timers konsulentarbejde inkluderet (onsite eller remote). Timer kan overføres i op til 3 mdr.
 • Gratis sparring på telefon og mail
 • 6 måneders bindingsperiode. Herefter opsigelse fra dag til dag
 • Tilkøb af ekstra timer 1.350 dkk. pr. time.

Det er let at komme i gang – og i mål

Et samarbejde med Courant er let da vi qua vores erfaring er hurtige til at sætte os ind i ind i hvordan din virksomhed fungerer, og med vores dybe vide om hvad der virker og ikke virker i forskellige typer af organisationskultur, finder vi de rigtige tiltag der skaber synlig og varig effekt.

Vi har en minimumsbinding på de fleste abonnementer på 6 måneder i respekt for at forandring tager tid, og fordi der er ingen ”one size fits all” eller ”silver bullet” der løser alle problemer med et snuptag. Ønsker du ikke binde dig til et abonnement så kan du holde dig til basic niveau.

Ring til CEO, Morten Aaby på +45 2054 3002 eller brug formularen så kontakter vi dig.

Skal du være compliant på jeres basis ITIL processer eller nye områder såsom ESG, Science Based Targets, FN’s verdensmål eller grønne indkøb så kan vi også hjælpe. Giv os et kald for en dialog.

  Courant har dyb branchekendskab til Forsyning, Produktion, Energi, Public, Retail og blandt andet hjulpet med compliance hos