Privatlivspolitik

Vores brugeres privatliv er vigtigt for os.

Vi lægger vægt på, at det er vigtigt at beskytte dine personlige informationer. Her kan du læse om, hvilke typer information vi modtager og opsamler i forbindelse med dit besøg på vores site og hvordan vi beskytter disse oplysninger. Vi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig personligt, med mindre du selv indtaster dem på sitet eller kontakter os selv. Vi sælger eller videregiver aldrig personlige oplysninger til tredjeparter.

Udgiver

Websider ejes og publiceres af:

  • Courant Group A/S
  • CVR: 32561470
  • DOKK21, Filmbyen 21, 4. SV
  • 8000 Aarhus C
  • Telefon: +45 8230 4054
  • E-mail: [email protected]

 

Courant Group A/S er ansvarlig for følgende websider:

  • courant.dk
  • OCAI.dk
  • Exsecutivis.com

 

Denne databeskyttelsespolitik vedrører Courant Group A/S (herefter Courants) håndtering og behandling af personoplysninger. ”Personoplysninger” omfatter oplysninger om en identificeret eller en identificerbar person.

Courant er underlagt persondataloven. Vi gør brug af et højt beskyttelsesniveau og behandler altid dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og principper for fortrolighed.

Personoplysninger registreret hos Courants ejer behandles via IT-systemer, herunder computere, som kun medarbejdere hos Courants ejer har adgang til. Serverne drives af kontraktligt forpligtet 3. part. Data forlader ikke EU med mindre der er specifik samtykke til at overføre til samarbejdspartnere uden for EU.

Vi behandler følgende persondata:

  • navn
  • email
  • telefonnr.
  • personprofil (TITOC)

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Courant forbeholder sig retten til at opdatere databeskyttelsespolitikken. Det vil altid være den senest opdaterede og gældende version, der findes på her på hjemmesiden.

Der henvises i øvrigt til Cookiepolitik og nedenstående Testpolitik, der specifikt omhandler behandling og håndtering af oplysninger i forbindelse med en persons udfyldelse af on-line test, samt og politik for DRaaS som specifikt omhandler behandling og håndtering af oplysninger i forbindelse med Desk Research as a Service.

 

Testpolitik

Når en person udfylder en test, bliver de indtastede oplysninger sendt sikkert via internettet til en server placeret hos en 3. part hvis databeskyttelsespolitik er beskrevet her.

Vi gør opmærksom på, at de eneste personoplysninger, der er obligatoriske at indsamle for at besvare testen, er:

  • IP adresse (som vi logger for at sikre kun én besvarelse pr. person).
  • Navn (så vi ved hvad der skal stå på rapporten – kun TITOC og CVF-indikator).
  • email (så vi ved hvor vi skal sende rapporten hen – kun TITOC og CVF-indikator).
  • Øvrige stamoplysninger såsom afdeling, stilling m.m. er frivillige oplysninger der kun indsamles for det tilfælde de skal anvendes til at sortere data efterfølgende.

 

Politik for DRaaS

Som udgangspunkt håndteres der ikke persondata i forbindelses med Desk Research as a Service opgaver. Data mellem Courant og 3. part leverandør anonymiseres.

I de tilfælde opfyldelse af en kontrakt kræver udveksling af persondata til 3. part vil dette ikke ske inden der er indgået en NDA (non disclosure agreement) og et specifikt samtykke fra personen/personerne som afgiver persondata.

Samarbejdet med 3. part bliver løbende sikkerhedsvurderet af Courant for at dokumentere et acceptabelt sikkerhedsniveau.

 

Cookiepolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

På hver enkelt side kan du se en præcis angivelse af hvilke cookies der anvendes samt indstille dit samtykke til Cookies. Du kommer til indstillingen via “Cookies” i menuen eller ved at klikke på Cookies ikonet nederst i venstre hjørne af skærmen.

Hvis du blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Hvem har adgang til disse oplysninger?

Personale hos Courants ejere, der håndterer dine oplysninger i forbindelse med at yde den aftalte service til dig. Courants ejere er underlagt databeskyttelsesloven, herunder tavshedspligt, og håndterer personoplysninger i overensstemmelse hermed.

Forskere der håndterer dine oplysninger i forbindelse med forskning. Disse er underlagt databeskyttelsesloven, herunder tavshedspligt, og håndterer personoplysninger i overensstemmelse hermed.

Når en profil er blevet produceret, er det udelukkende profilmodtageren selv og profilmodtagerens virksomhed, der vil modtage profilen. Vi bruger altid anonyme data til forskning, på workshop, i marketing m.m.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes, men vi beholder kun data så længe vi har et legitimt formål.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.