Intelligence Agency as a Service - IAaaS - Courant

Intelligence Agency as a Service – IAaaS

Som CIO eller CISO bliver du ofte bedt om at drive – eller komme med input til – ledelsens/bestyrelsens risikoanalyse og -vurdering.

Myndigheder, brancheorganisationer og CERT’er kan hjælpe med mere eller mindre specifikke og detaljerede trusselsbilleder, men ville det ikke være rart at have sit eget korps af agenter, der kan fortælle hvad andre tænker om, og planlægger, med netop jeres organisation.

Indtil vi har en ny James Bond 007 som kan sendes i marken, kan du benytte vores Intelligence Agency as a Service – IAaaS til at få informationer om jer og jeres leverandører.

Darkscope, som vi arbejder sammen med, har hemmelige agenter placeret både på www og dark web som kan rapportere om, hvordan jeres aktuelle risikoprofil ser ud ved at overvåge hele din angrebsflade. De har meget fokus på the ”human side” af risiko, så du kan eksempelvis få en ”User risk report” over alle de brugere som er registeret på jeres netværk.

NIS2 stiller i øvrigt krav til, at en virksomhed og hele forsyningskæden foretager en koordineret risikovurdering. Dette kan vi gøre i hele forsyningskæden, helt lavpraktisk blot ved brug af virksomhedens domæne samt deres udvalgte leverandører/partnere så generer systemet selv data.

Mulighederne er mange og vi skræddersyr altid til det konkrete behov.

Du kan få lov til at ”dyppe lilletåen i det store hav” for 4.000 dkk (eksl. moms), hvor du får en indsigtsrapport med Cyber Interference™ Risk Score, Cyber Threat Sentinel Results (risk rating), Warnings and alerts (traffic light system) samt Available Information in cyberspace. Herefter er det ønsket scope der bestemmer prisen, men du kan få meget efterretning for 100.000 kr. om året. Data kan også leveres via API.

Ring til Morten på +45 2054 3002 for en dialog – eller brug formularen så kontakter vi til dig.

 

Om Darkscope:

Darkscope anvender en avanceret AI drevet risikovurdering baseret på 2 millioner virksomheder som de scanner og scorer hver dag. Denne score er sammenholdt med branche, land, størrelse, kendskabsgrad i forskellige regioner også på Dark web. Herudover giver De extern sårbarheds scan og AI drevet sprogmodel med anbefalinger om at håndtere eventuelle sårbarheder.

Joerg Buss, grundlæggeren af Darkscope, har spillet en central rolle som bidragyder i udviklingen af ISO 27001.