Om Courant

Om Courant

Danskejet forskningsbaseret konsulentfirma med base i Aarhus.

Courant hjælper ledere med at få succes – i spændingsfeltet mellem teknologi, processer og mennesker – og eksempelvis med at hive benefits ud af investeringer og forandringer.

Vi arbejder aktivt med at tilvejebringe den nyeste forskning, så du kan lærer af de bedst.

Det handler eksempelvis om at komme et lag under det banale og generelle i brugtagning og forankring af forandringstiltag så konkrete benefits realiseres, samtidig med organisationen og menneskerne bag udvikles.

Vi har mere end 25 års ledelseserfaring og 8 års forskningserfaring derfor kalder vi os eksperter – vi sikre implementering der virker!

Du kan altid ringe til CEO, Morten Aaby på 2054 3002 hvis du har spørgsmål eller benytte vores kontaktformular så vender vi tilbage til dig.

Vores vision er at kunder hos Courant altid, og uden forbehold, vil anbefale os til alle i organisationen samt hele deres netværk, og at vores konkurrenter på forhånd opgiver at vinde kunder som Courant allerede er leverandør til.

Ordet ”courant” stammer fra fransk courant (løbende) og courir (løbe) og har betydningen ”almindelig brugt”, ”gængs”, ”gangbar” samt ”let at sælge (og af god kvalitet)” og endelig ”efterspurgt som vare”. Ordet ”Kurant” er også brugt om noget af blivende værdi.

Samarbejdspartnere

Hos Courant arbejder vi i netværk efter devisen: “Det handler ikke om at eje viden, men om at have adgang til den”.

Derfor har vi en række betroede samarbejdspartnere med spidskompetencer inden for forskellige områder der – som supplement til Courant – kan gøre en forskel hos kunder.

Vores samarbejdspartner på ESG er cApung.

Vi er med i Security Tech Space – Konsortiet for cyber- og informationssikkerhed Aarhus som fokuserer på virksomhedssiden af cyber- og informationssikkerhed i form af viden fra den nyeste forskning, uddannelse og efteruddannelse, rekruttering, iværksætteri mv. samt branding og eksport af danske kompetencer og produkter inden for cybersikkerhed.

Vi er også medlem af en række brancheforeninger.

Vi er stolt sponsor af BMI Håndbold U7/U8 mix.