Headhunting / Executive Search

Hos Courant er vi specialister i at finde den helt rette leder eller specialist til din virksomhed. Det er en proces, der kræver viden, indsigt og et godt netværk – og det har vi!

Vores metode til rekruttering foregår som en proces, hvor virksomhedens kultur inddrages og dermed medvirker til at sikre den optimale kvalitet i udvælgelsen. Vores rekrutteringsydelser er fleksible og tilpasses vore kunders konkrete behov i relation til den faktiske support, som de har fra egen HR funktion.

Seriøsitet og professionalisme er vigtigt for os. Vores etik og moral er som følger:

  • Vi stiller store krav
  • Vi hunter ikke fra kunder
  • Vi behandler alle kandidater korrekt
  • Vi arbejder loyalt i kundens interesse
  • Vi holder kundens navn uplettet
  • Vi overholder EU-Persondataforordningen (GDPR)

Vi laver også headhunting på timebasis – så får du et hurtigt indblik i mulighederne for kvalificerede kandidater uden du skal binde dig til et search forløb.

Vi tester alle kandidater med vores egen TITOC™ (The Individual in The Organizational Culture).

Som noget unikt, og et endnu bedre match, tilbyder vi at måle organisationskulturen i kundens organisation med OCAI (Organizational Culture Assessment Instrument) om sammenligne kulturen med kandidatens præferencer (TITOC) som et tjek af hvordan virksomhed og kandidat passer sammen så der ikke kun bliver et funktionelt match, men også et match på det menneskelige/organisatoriske plan. Se mere på om ISOMORFI her.

Onboarding

Nye medarbejdere skal ”brænde igennem” fra starten for at understrege din succes med rekrutteringen. Det gælder både for mindre som mere erfarne ledere.

Husk, du vil ikke blive målt på, at medarbejderen er perfekt for han/hun vil pr. definition ikke have havde den domæneviden andre i organisationen.

Courant hjælper en ny leder ind i jobbet ved at tilbyde:

  • Executive Mentoring af erfarne ledere
  • Adgang til Best Practices fra Courant Academy

Køb onboarding sammen med Headhunting for et endnu bedre resultat.

For kandidater

Vi sætter en ære i at finde de bedste kandidater til vores kunder. Vil du være én af dem?

Bemærk at meget få jobs offentliggøres her på siden eller noget andet sted, da vi ofte headhunter kandidater direkte fra vort netværk.

Bliv kandidat til et fast job
Omkring 80% af alle jobs besættes uden annoncering. Vi er altid interesserede i at komme i kontakt med flere dygtige ledere, som søger nye udfordringer.

Vi bruger ikke en kandidatdatabase, men netværker on-line via LinkedIN og Facebook, hvor du kan finde os.

Hvis du joiner os her får du automatisk besked ved nye job og andre relevante nyheder fra Courant, ligesom det bliver lettere for os at finde dig, når vi søger efter netop dine kompetencer og erfaring.

Vi garanterer naturligvis fuld diskretion. Alle personfølsomme data modtaget ifm en opgave slettes umiddelbart efter opgaven er afsluttet/afregnet.