Headhunting / Executive Search

Headhunting / Rekruttering

Hos Courant er vi specialister i at finde den helt rette leder eller specialist til din virksomhed. Det er en proces, der kræver viden, indsigt og et godt netværk – og det har vi!

Vores metode til rekruttering foregår som en proces, hvor virksomhedens kultur inddrages og dermed medvirker til at sikre den optimale kvalitet i udvælgelsen. Vores rekrutteringsydelser er fleksible og tilpasses vore kunders konkrete behov i relation til den faktiske support, som de har fra egen HR funktion.

Seriøsitet og professionalisme er vigtigt for os. Vores etik og moral er som følger:

  • Vi stiller store krav
  • Vi hunter ikke fra kunder
  • Vi behandler alle kandidater korrekt
  • Vi arbejder loyalt i kundens interesse
  • Vi holder kundens navn uplettet
  • Vi overholder EU-Persondataforordningen (GDPR)

Vi laver også headhunting på timebasis – så får du et hurtigt indblik i mulighederne for kvalificerede kandidater uden du skal binde dig til et search forløb.

Alle kandidater udfylder vores 4E spørgsmål som er et dialogværktøj til at åbne den ærlige samtale i rekruttering

Som noget unikt, og et endnu bedre match, tilbyder vi at måle organisationskulturen i kundens organisation med OCAI (Organizational Culture Assessment Instrument) om sammenligne kulturen med kandidatens og dennes leders præferencer (TITOC) som et tjek af hvordan virksomhed, leder og kandidat passer sammen så der ikke kun bliver et funktionelt match, men også et match på det menneskelige/organisatoriske plan. Se mere på om ISOMORFI her.

Onboarding

Nye medarbejdere skal ”brænde igennem” fra starten for at understrege din succes med rekrutteringen. Det gælder både for mindre som mere erfarne ledere.

Husk, du vil ikke blive målt på, at medarbejderen er perfekt for han/hun vil pr. definition ikke have havde den domæneviden andre i organisationen.

Courant hjælper en ny leder ind i jobbet ved at tilbyde Executive Mentoring af erfarne ledere.

Køb onboarding sammen med Headhunting for et endnu bedre resultat.

Har du brug for at finde en IT kandidat der også fungerer i kulturen?

Ring til Morten på +45 2054 3002