Courant Group er CO2 neutral

Courant bakker op om Greenhouse Gas Protocol’s (GHGP) formål med at begrænse udledning af drivhusgasser til atmosfæren. Courants aktiviteter har siden 2019 været CO2-neutral.

Baseret på et årligt klimaregnskab for CO2 udledning fra Courant Groups aktiviteter og selskaber (CVR: 32561470 herunder courant.dk, exsecutivis.com, ocai.dk samt ocai.no) har vi siden 2019 kompenseret vi vores CO2 udledning med tiltag der som minimum fjerner den samme mængde CO2 fra atmosfæren.

Fra regnskabsåret 2022 vil vi opgøre vores udledning i scope 1, 2 og 3 som defineret i GHG protokollen og sætte konkrete mål og handlinger for reduktion af udledning af drivhusgasser. Samtidig vil vi rapportere efter principperne for Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) efterhånden som de bliver konkrete.

Vores udledning af drivhusgasser er meget lavt – under 10 CO2e (tons) for hele virksomheden pr. år.

Vi køber vores kompensation gennem virksomheden Climaider. Vores kompensation giver øjeblikkelig effekt fordi vi støtter klimaprojekter af den absolut højeste kvalitet Gold Standard som anbefales af de mest anerkendte miljøorganisationer, heriblandt WWF og CONCITO.

Se vores certifikat her